Logo Încarcă | Propune
Conecteaza-te arrow

Creati organigrame în Microsoft Office 2007

Creaza organigrame

Ininte de realizarea propriu-zisa realizati o clasificare in care sa aveti locul fiecarui angajat (persoana) in raport cu ceilalti. Dimensiunile care le va impune sa se incadreze in spatiul disponibil !

Deschideti un document Microsoft Word 2007. Accesati meniul Page Layout, apoi selectati optiunea Landscape :

Accesati meniul Insert, apoi click pe butonul SmartArt

In partea din stanga selectati optiunea Hierachy, alegeti un model de diagrama si click pe ok

Faceti click pe structura care apare, pentru a introduce text dati click pe caseta cu doua sageti din stanga elementului si deschideti panoul text. Pentru a adauga casete click pe tasta ENTER, la nivelul unde va aflati.


 

Pentru a personaliza aspectul selectati diagrama. Accesati optiunea Design din meniul SmartArt Tools, selectati Change Colours si optati pentru combinatia de culori dorite :

Alte efecte :

  • Acesati registrul Format din meniul SmartArt Tools, selectati organigrama cu un click, click pe Shape Effects, aflat in sectiunea Shape Style si alegeti un efect.Voi alege un efect de reflexie. Pentru acest lucru click pe Reflection | Tight touching :

Sunt disponibile tot felul de efecte, cu margini cu textul. Puteti schimba foarte usor marimea textului, a organigramei la fel ca a unei imagini ! Daca apasati un efec si nu il mai doriti, sau a-ti facut o greseala apasati combinatia de taste CRTL si Z si actiunea anterioara se va anula.

Pentru mai multe setari despre acest element, faceti click pe organigrama si selecati Format Shape...


Cuvinte cheie: organigrame in word, organigrame în microsoft word, cum să faci organigrame, tutorial organigrame, tutorial organigrame word, tutorial office organigrame, organigrame 2007 word, cum aranjez datele in organigram , word diagrama ierarhica, cum sa fac o diagrama ierarhica


Detalii:
De acelasi autor:
Autor: Cristy - Trimite mesaj autorului
Categoria: Office
Comentarii:
Nume/Prenume
Email
Mesaj
Din păcate, momentan, nu sunt comentarii...
© Biblioteca de tutoriale Limbă - Aplicaţii - Realizatori- Tutoriale - Contact - Privacy Policy